Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nők hajának ápolása

2021.03.12

Sziasztok kedves hölgyek!

Hobbiból fodrászkodom.Nők haját ápolom.Mosom, festem, hullámositom, egyenesitem, vágni is szoktam néha, beszáritok,sérűlt hajat ápolok.mindezt minimális összegért.A haj hosszától függ.De munkadijat nem kérek.csak annyi hogy a hajápoló szerek árát kérem el. sampont, hajbalzsamot, hajpakolást , festéket stb...A válság helyzet miatt gondoltam arra hogy aki szűkös anyagi helyzetben van, nem tud elmenni fodrászhoz, nincs rá anyagi keret ezeknek a nőknek szeretnék segiteni hogy szép ápolt rendezett legyen a frizurájuk.ugyanis a haj a nők ékessége.Az a nő aki szeretné hogy segitsek neki irjon a noihobbifodrasz@citromail.hu email cimemre.házhoz megyek Budapest és pest megyében.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Jessicaevelyn@citromail.hu

noihobbifodrasz,2021.10.31 14:21

Sziasztok! Úristen hogy lehet igy viselkedni egy vendéggel, fujj de undoritó.persze megcsinálom nektek szivesen.ma már nem akartam de akkor elugrok venni hajfestéket samponokat balzsamokat hajpakolást a hajatokra kifogytam belőle sok nő haját
t kellett mosnom:) akkor leegyeztetjük az időpontot és találkozok veletek.

Re: Re: Jessicaevelyn@citromail.hu

Jessica,2021.11.02 16:28

Szia! Nagyon tetszik a hajunk amit csináltál nekünk köszönjük szépen:) a lányom kérdezi hogy lennél e a személyi fodrászunk? Mind a kettőnké ezentúl csak te készitheted a hajunkat.a suliban kérdezték Evelynt ki csinálta a hajadat mert nagyon tetszik nekik.mondta és kérdezték a barátnői hogy megcsinálod nekik is? Örülnének neki nagyyon:) mégegyszer köszönjük mind a ketten.nagyon udvarias és barátságos voltál a lányom nagyon megkedvelt téges és én is.puszi

bbarbivarkose@citromail.hu

Barbi,2021.10.24 07:44

Sziaa Barbi vagyok.olyan kérdésem lenne hogy egy teljes hajfestést és egy frissitő vágást meg tudnál nekem csinálni valamikor?
55 cm hosszú barna egyenes hajam van.

Bermadettszerodi@citromail.hu

Betty,2021.10.01 12:58

Sziaaaa:) nem voltam még nálad ill te még nem csináltad a hajamat.de a bnőmnek festetted és vágtál belőle:) kérdeztem a véleményét.azt mondta nagyon precizen dolgozol és kedves vagy mindenkivel.és még azt mondta a legjobban az tetszett neki amikor megmostad a haját~ azt mondta teljesen ellazult és relaxált.na ezt a fejmasszázst én is kérném tőled XD én nekem hosszú egyenes barna a hajam.legutóbb mikor kivasaltam leégettem a hajvégeket.le kéne vágni a hajamból de csak a sérült végeket ezt inkább rád bizom.és szeretnék bele szőke melircsikokat is:) és amikor megfogtam a bnőm haját szép selymes puha volt.mondta van neked vmi csodaszered attól) egyszóval a bnőm magyon elégedett a munkáddal. Szóval szeretnén ha kezelésbe vennéd a hajamat a választ elöre is köszönöm sziaaaaaa:)

noihobbifodrasz@citromail.hu

noihobbifodrasz,2021.09.22 08:16

Szia Viky! Perszeegcsinálom suépen a hajadat.lebeszélünk egy időpontot és egyeztetünk veled:)
Neked a méret szerint hosszú a hajad.
Hosszú hajra egy teljes hajfestést 5000 ft ért, egy hajvágást úgy hogy mosással együtt amiben benne van egy ajándék fejmasszázs balzsammal ápolás és hajpakolás az 3400 ft,
Egy hajregeneráló kezelés 6000 ft.összesen 14400 ft lenne.

vikybaby@citromail.hu

Viky,2021.09.22 08:09

Szia! Tegnap sétáltam egyet és úgy gondoltam bemegyek egy női fodrászatba és felfrissíttetem a hajamat.bárcsak ne tettem volna:( szóval a lényeg nekem hátközépig érő festett szőke a hajam.kértem tőlűk egy utánfestést teljes hajra egy frissitő vágást, és egy teljes hajápolást.ja jol tudom hajfestés előtt aznap nem szabad hajat mosni csak ha nagyon szennyezett.erre úgy kezdték hogy megmosták a hajamat.megszárították és utána festette.
Makd levágta.most néztem reggel sárga színű a hajam az egyik oldal rövidebbre van vágva:( szeretném ha üjra festenéd a hajam levágnád egyformára a méreteket és kérnék még egy teljes hajápó kezelést is.ezennyi lenne? Tegnap 18000 et hagytam ott a fodrásznál kérdeztem mennyiért mosta meg a hajamat? Azt mondta a lány hogy 5000 volt csak a hajmosás:((( ez á mindegy leirnál nekem egy árlistát ahogy te számolod a haj elkészítését? Előre is köszi :)

Vivus@citromail.hu

Vivi,2021.09.13 11:54

Szia! Köszönöm a lányok nevében is a frizurákat:) nagyon jók lettek tetszik nekik és sikere volt a rendezvényen is.egy pár nő megérdezte hogy ki csinálta a csajok haját mertnagyon jól áll nekik.én megadtam a weblapodat és mondtam téged keressenek meg:)
Lesz melód ha megkeresnek a csajok.mondtad hogy nincs meg a fodrász iskolád.de ezt most komolyan mondom ahhoz képest van tehetséged hozzá:) a hostess csajok mondták szeretnék ha te lennél a személyi fodrászuk xD
Az én fodrászom te vagy.az már tuti.bármit szeretnék változtatni a hajamon rád merem bizni.az egyik hostess lány Viki most beteg lett de mondta ha meggyógyul szeretné ha kezelésbe vennéd a haját.szóval mégegysuer köszönjük mindannyian ezeket a csodálatos frizurákat:)

noihajmania@citromail.hu

noihobbifodrasz,2021.09.11 16:06

Szia Zoli! Na most lenne alkalmad csajoknak hajat mosni:) holnap festem 5 lány hosszú haját.ha ráérsz akkor annyi dolgod lenne hogy befestem a lányok haját utána ki kéne öbliteni a festéket a hajukból aztán megmosni samponnal és balzsammal és pakolással ápolni.a többit én csinálom.

Vivus@citromail.hu

Vivi,2021.09.11 12:26

Szia! Szeretném megkérdezni hogy be tudnád e vállalni 4 hostess lány hosszú haját?
Festeni kéne nekik meg rendbe rakni egy rendezvényre. Előre is köszönöm a válaszodat.holnap lesz a rendezvény és nincsen idöm most fodrászhoz vinni őket.szeretném ha te csinálnád meg a hajukat.volt egy női ismerősöm akinek te festetted vágtad a haját és ő ajánlott téged:) de ha beleférnék én is én is rendbe rakatnám a fejem:)

Re: Vivus@citromail.hu

noihobbifodrasz,2021.09.11 15:59

Szia Vivi! Holnap ráérek reggel 10 kor talizunk az jó nektek? Ne mossátok meg a hajatokat 2 3 napos haj lenne a legjobb.persze te is beleférsz.

Szandyfegerty@gmailcom

Szandy,2021.08.28 12:35

Szia! Tegnap voltam fodrásznál festtettem.
De amiota kijöttem a szalonból folyamatosan viszket a fejem.mi lehet az oka, tdnál segiteni nekem? Elvánád a hajamat?

Re: Szandyfegerty@gmailcom

noihobbifodrasz,2021.08.28 12:42

Szia Szandy! Ezt sajnálattal hallom:(
Ez sokmindentől lehet.pl a fejmosó nem öblitette ki a sampont vagy
A hajbalzsamot a hajadból,vagy pedig nem megfelelő hajápoló szereket használt pl a sampont amivel a hajadat megmosta!
Holnap ha jó neked megvizsgálom a hajad tipusát és azzal a samponnal mosom meg hajadat és azzal a balzsamnal ápolom amelyik a te hajtipusodra való:)

Vaffeldori@citromail.hu

Dóri,2021.08.03 05:37

Szia! Azt szeretném kérdezni hogy a mai napra keddre megbeszéltünk egy frissitő hajvágást egy hajfestés telhes hajra beleférne még? És bafátnőmnek is szoltam ő is szeretne egy frissitő vágást.

Vaffeldori@citromail.hu

Dóri,2021.07.30 13:04

Szia! Dóri vagyok olvastam a honlapod én az a lány vagyok aki szereti ha ápolt a haja.régebben sokat jártam fodrászhoz de anyagilag sajnos már nem tehetem meg.akkor csak egy hajmosás semmi más volt 4000 ft a hajamra.
Nekem hátközépig érő természetes szőke a hajam.egy frissitő vágást szeretnék kérni tőled:) ez mennyibe kerülne nekem? Köszi a válaszodat előre is.

Nadasvivienn@citromal.hu

Vivi,2021.07.16 10:50

Szia! Vivi vagyok.nekem egy hajmosásra és beszáritásra lenne szükségem.lehetséges? Mondjuk a holnapi nap?küldtem képet a hajamról emailben.

Gunterandi@citromail.hu

Andrea,2021.07.14 22:24

Szia.nagyon örültem mikor megtaláltam a weblapod.nekem hosszú festett fekete egyenes hajam van.szzeretnék egy teljes hajra festést meeg egy lépcsőzetes hajvágást.mikor tudnád megcsinálni a hajamat?előre is köszönöm a választ:)

Jessie@gmail.com

Jessie,2021.07.10 10:26

Hiiiii! Thank you so much your work. My hair so beautiful.i like it.shiny smooth.when you washing my hair so cool.i sit back and closed my eyes relax:) head massage yes.good. You are my hairdresser.when need doing my hair color massage cut wash curling straightening i call you! Thank you very much!!! Jessie

Jessie@gmail.com

Jessie,2021.07.05 11:44

Hello hobby hairdresser.my name is Jessica.i read your site i am very happy you doing my hair.my hair lenght long hair color blonde hair type straight.i need a haircut, color,and straightening.a full hair repair treatment.i live in budapest wrize your email adress.how much my hair doing, waoting your reply bye:)

Re: Jessie@gmail.com

noihobbifodrasz,2021.07.05 11:51

Hello Jessica welcome:) i write how much your hair treatment.
Long hair full dying 5000huf, hair repair treatment 5000huf, hair straightening 1200 huf, haircut with hair wash and blow drying 3400 huf, hair washing treatment(shampoo, conditioner, hairmask).this price long hair.
All 14600 huf+gift head massage.

Re: Re: noihobbifodrasz@citromail.hu

Jessie,2021.07.05 12:01

Oh this is not expensive:)
When i go female hair salon in Budapest hairdresser washing my hair 6000huf.only shampoo and conditioner:( i think you are my hairdresser.i sit shampoo chair lean back my head the bowl ah my neck damaged:(the water temperature is to cold i hate when massage my head strong.to slow shampoo foam ah not good.I wonder how you're going to wash my hair:) o like when washing my hair.closed my eyes and relax.thanks you reply my answer.
I'm very happy you're doing my hair:))))
Have a nice day!bye