Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nők hajának ápolása

2021.03.12

Sziasztok kedves hölgyek!

Hobbiból fodrászkodom.Nők haját ápolom.Mosom, festem, hullámositom, egyenesitem, vágni is szoktam néha, beszáritok,sérűlt hajat ápolok.mindezt minimális összegért.A haj hosszától függ.De munkadijat nem kérek.csak annyi hogy a hajápoló szerek árát kérem el. sampont, hajbalzsamot, hajpakolást , festéket stb...A válság helyzet miatt gondoltam arra hogy aki szűkös anyagi helyzetben van, nem tud elmenni fodrászhoz, nincs rá anyagi keret ezeknek a nőknek szeretnék segiteni hogy szép ápolt rendezett legyen a frizurájuk.ugyanis a haj a nők ékessége.Az a nő aki szeretné hogy segitsek neki irjon a noihobbifodrasz@citromail.hu email cimemre.házhoz megyek Budapest és pest megyében.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

noihobbifodrasz@citromail.hu

noihobbifodrasz,2021.07.03 08:36

Szia Vanessa! Extra hosszú hajat száritással együtt 2000 ft ért ,teljes hajfestés extra hosszú hajra 6000ft, vágás előtt egy mosással 4400ft, +fejmasszázs az ingyen jár ajándékba. Akkor mind a hatotok fejmosása+száritása 12000ft, teljes hajfestés 36000ft, a hajvágás előtte egy mosással 26400ft.összesen 74400 lenne de kedvezményt kaptok a hajmosás féláron lesz, ezért össz a hatotok haja 68400 ft lesz.a vasárnap jo lesz emailbe leirom mikor és hova jöjjetek.

Vanessababyke@gmail.com

Vanessa,2021.07.03 08:24

Sziaaaaa! Olvastam a honlapod tetszenek a hozzászólások.na most az a helyzet hogy pár barátnőmmel megyek nyaralni de előtte megcsináltatnánk a hajunkat veled.6 an vagyunk mindegyikőnk haja extrahosszú.fenékig ér:) mind a hatunknak kell egy teljes festés egy picit vágni a hajunkból.és egy beszáritás. Ez mennyibe kerülne holnap kellene vasárnap.

Adriszeplakos@gmail.hu

Adrienn,2021.06.30 12:59

Szia Adrienn vagyok.olvastam az árlistádat sztem korrekt.nekem hosszú természetes szőke hajam van.szeretnék vágatni belőle és egy haregeneráló kezelést.ha jol olvastam akkor ennek az ára ha te csinálod a hajam
Hosszú hajra hajvágás mosással 3400ft, hajregeneráló kezelés 5000ft, fejmasszázs 400 ft, összesen 9600 ft a hajam.van egy kslányom neki pedig befestetném a haját szőkére a szint kiválasztom majd még akkor neki pedig egy teljes haj festése 2500 ft és a haja mosása és száritása pedig 700 ft száritással együtt.össz 3200 ft az ő haja.neki is hosszú mint nekem.ja és kéne neki kivasalni is az még plusz 400 ft.akkor össz vissz a kettőnk hajának elkésztése 13200 ft.ez nagyon korrekt ár tőled.ugy hogy hosszú hajakat készitesz és ápolsz.mikor lenne jó neked?

vikybaby@citromail.hu

Viky,2021.06.27 10:14

Sziaaa! Tegnap voltam a Velencei tavon fürödni mikor kijöttem a tóból vizes hajjal kifésültem megszáradt de nagyon csunya lett tőle:( hazajöttünk a kislámyommal, megmostuk a hajunkat de nem olyan szép fényes mint amikor te csináltad, eddig is te voltál a fodrászunk maradsz is:) a hajunkat csak rád bizom! Mikor érsz rá? Ird le az email cimemre.nekem is a kislánynak és 2 -bnőmnek kellene kezdeni valamit a hajunkkal elöre is kösuönöm és vár a válaszodatpuszi!.

Re: vikybaby@citromail.hu

noihobbifodrasz,2021.06.29 09:35

Szia Viky! Irtam az email cimedre.köszönöm hogy rám bizod a hajatokat és hogy tetszett amit készitettem nektek.:)

noihajmania@citromail.hu

noihajmania,2021.06.28 01:45

Szia! Ne haragudj meg rám de kérdezhetek valamit? Ha levágod egy lány haját ne dobd ki a tincseket gyüjzömés ha megmososd egy nő haját csinálsz róla nekem videot? Érdekelne.imádom a női hajakat.

Re: noihajmania@citromail.hu

noihobbifodrasz,2021.06.29 09:33

Szia! Hát igen nem idevaló a bejegyzés de nem baj.most vágtam le 2 lány hosszú haját.félrerakom neked a tincseket.egy szőke és egy fekete hajszin.azt hogy ha megmosom egy nő fejét és készitek rola vidit először is kell a nő beleegyezése.most pont meg fogok mosni egy hosszú szőke hajat.megkérdezem a lányt hogy beleegyezik e hogy levideozzam a hajmosását.egy pill.megkérdeztem azt mondta hogy semmi akadálya de netre nem rakom föl.hát nem ez magán célú video lesz.

melissababy@gmail.com

Melissa,2021.06.01 21:38

Szia! Néztem a képeket ez a gyakorló babafej nagyon tetszik.a haja is szép:) mivel mosod ápolod hogy ilyen szép fényes? Az én hajamat is megcsinálhatnád ilyenre:) tényleg megcsinálod? Megköszönném irok az email cimedre ok? Az én hajam hosszú és szőkésbarna.

vikybaby@citromail.hu

Viky,2021.05.30 08:46

Szia! Akkor köszönöm szépen nagyon ari srác vagy kérdezte egy pár barátnőm Viky ki csinálta a hajadat mert nagyon jól néz ki mondtam nekik van egy srác hovbiból női hajakat készit erre azt mondják nekem anya add meg a srác elérhetőségét mert az én hajammal is kéne foglalkozni.lesz egy pár üzeneted készülj fel rá barátnőim betalálnak:))) aztán meg jönnek az ő barátnőik és igy tovább nem fogsz unatkozni ügyes srác vagy tényleg szivből csinálod.ws le a kalappal előtted gratula puszi!

vikybaby@citromail.hu

Viky,2021.05.05 10:07

Szia! A multkor mikor megmostad a hajam és kifésülted vizesen milyen fésűt használtál? Mert amikor én mosás után kifésülöm huzza a hajam:( amikor te fésülted ki akkor pikk pakk.a másik hogy az hogy ingyen nem fogadom el a hajam elkészitését.találj ki vmi árlistát pl mosás vágás száritás festés ápolás rövid félhosszú hosszú extra hosszú hajon mennyibe kerül.nekem amot csináltál mosás hajápolás vágás beszáritás hosszú hajon mennyi volt? Találj ki rá valami árat azért nem 30 percet dolgoztál a hosazú hajamon.köv alkalommal festetni fogom veled:)

Re: vikybaby@citromail.hu

noihobbifodrasz,2021.05.30 08:40

Szia Viky! Azért mert megmosom valakinek a haját nem kérek semmit érte.és a száritásért sem.szivesen csinálom ez a hobbim a női hajak szeretek rajta dolgozni.legyen az hajmosás száritás festés vágás melirozás egyenesités hullámositás mindegy.bármilyen hajú nő ir nekem segitséget kér a hajával kapcsolatban.megcsináltam jopár nő haját és tetszett nekik.a te hajadat is szivesen csináltam meg.

noihobbifodrasz@citromail.hu

noihobbifodrasz,2021.05.15 23:48

Sziasztok hölgyek! Először is köszönöm a szép szavakat és örülök hogy tetszik a frizura elkészitésem.most vasárnapra van 8 hölgy akinek a haját vágnom kell.hosszú a hajuk.ezért hivtam egy kis segitséget egy srácot hogy minden lány haját meg tudjam csinálni ő fogja megmosni a hajatokat.a hölgyek akik jönnek hozzám megkérem őket hogy a virusra való tekintettel szájmaszkot viseljenek. Köszönjük és várlak titeket. Sok szeretettel!

timviv@citromail.hu

Timi és Vivienn,2021.05.05 22:01

Szia! Én egy egyedülálló anyuka vagyok a 12 éves kislányommal.olvastam a kommenteket és szeretném ha te készitenéd el a hajunkat.nekem extra hosszú 60 cm es egyenes sötétbarna hajam van.szeretnék egy pár szőke melircsikot bele és levágatnék belőle egy 10 centit.Vivienn a kislányom neki fenékig érő szőke egyenes a haja töredezik a vége és száraz.neki egy teljes hajápoló kezelés kellene.azt szeretném kérdezni hogy frissen mosott hajjal menjünk hpzzád vagy te fogod megmosni mind a kettőnkét és ez mennyibe kerülne? Előre is köszönöm Timi

Re: timviv@citromail.hu

noihobbifodrasz,2021.05.05 22:06

Szia Timi! Üdvözöllek titeket.nem kell megmosni majd én megmosom.és az árat még nen tudom de nem szoktam kérni semennyit nekem ez a hobbim és folyamatosan tanulok a női frizurákról.azért szeretem ha egy nőnek hosszú a haja mert azon lehet alkotni.

nociale@gmail.hu

Alexa,2021.04.25 18:22

Sziaaa! Nekem minden héten 3 szor mossa meg a hajam a fodrász.de lebetegedett ws kéne egy srác aki hajat mos nekem:( rád gondoltam, ha bevállalsz mennyiért mosod meg a hosszú hajam?

beuscica@citromail.hu

Beáta,2021.04.22 12:42

Szia! A hajápoló szerek amiket a hajamon használtál hol lehet kapni? A Wu2 sampon amivel megmostad azt tudom de a hajbalzsam meg a pakolás érdekelne::) nagyon szép lett a hajam pont ilyet akartam köszönöm szépen.ha megnő szólok és vágsz belőle .további szép napot neked! Ja amikor utoljára fodrásznál voltam régen a hajmosó ugy mosta a fejem hogy hideg volt a viz, a sampont ki se öblitette rendesen, és a fejmasszázs á hagyjuk inkább.a te kezed viszont aranyat ér.a te te hajmosásod és a női fodrász mosása között ég és föld.ezentúl csak neked engedem hogy megmossad a hajam.csak te érhetsz hozzá.

noemiszoke@citromail.hu

Noémibp,2021.04.13 18:33

Sziaa! Noémi vagyok nekem egy hajvágás kellene és egy teljes kezelés a hajamra.hosszú szőke festett a hajam de lenőtt a tövét kéne festeni meg a végéből vágni a töredezett végeket.az szeretném kérdezbi hogy mielőtt találkozunk megmossam a hajam festés előtt vagy ne.irtad hogy járványveszélyre tekintettel a hajam megmosása kötelező.akkor mielőtt nekiállsz a hajam elkészitéséhez megmosod előtte?

noifodrasz8@citromail.hu

noihobbifodrasz,2021.04.11 19:28

Sziasztok hölgyek! Egy kis türelmeteket kérem nagyon sok nő haját kell készitenem.igen kedves hölgyek vsak hajmosást és beszáritást is csinálok.ebben benne van a fejmasszázs hajbalzsam hajpakolás is.

viko@gmail.com

Viktoria,2021.04.11 19:25

Szia! Csak hajmosást száritást bevállalsz? Hosszú egyenes fenékig érő természetes szőke hajam van.ha fodrász mosná mwg hetente 2 szer 1 hajmosás száritással wgyütt majdnem 8000 ft.kicsit sokallom.azért mert extra hosszúnak számit a hajam te mennyiért vállalnád be?

hallerszandra@citromail.hu

Szandra,2021.04.07 19:06

Szia Szandra vagyok.azt szeretném kérdezni hogy lenne kedved napi háromszor megmosni és megszáritani a hajam?eltörött a kezem sajnos és nem tudok hajat mosni.tegnap elmentem fodrászhoz kérdeztem mennyiért mosná meg és száritaná meg azt mondta a haj mosása 3000 a száritás 1500 el is jöttem.extra hosszú kb 60 cm es a hossza egyenes szőkésbarna és nagyon dús régebben mikor fodrászhoz mentem a hajmosó srác szerette mosni.mennyiért vállalnád be a hajam?természetesen a sampont balzsamot pakolást én állom.köszönöm a válaszodat.szép napot