Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nők hajának ápolása

2021.03.12

Sziasztok kedves hölgyek!

Hobbiból fodrászkodom.Nők haját ápolom.Mosom, festem, hullámositom, egyenesitem, vágni is szoktam néha, beszáritok,sérűlt hajat ápolok.mindezt minimális összegért.A haj hosszától függ.De munkadijat nem kérek.csak annyi hogy a hajápoló szerek árát kérem el. sampont, hajbalzsamot, hajpakolást , festéket stb...A válság helyzet miatt gondoltam arra hogy aki szűkös anyagi helyzetben van, nem tud elmenni fodrászhoz, nincs rá anyagi keret ezeknek a nőknek szeretnék segiteni hogy szép ápolt rendezett legyen a frizurájuk.ugyanis a haj a nők ékessége.Az a nő aki szeretné hogy segitsek neki irjon a noihobbifodrasz@citromail.hu email cimemre.házhoz megyek Budapest és pest megyében.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mmonyka@citromail.hu

Móni,2022.08.13 08:01

Sziaaa egy férfi aki szereti a nők haját végre és nem dolgozik drágán:)
Én nekem a hajam a mindenem.
Tegnap voltam fodrásznál a kislányommal.
Gondoltam levágatom a haját. Ugye frissen mosott hajat könnyebb vágni.
Beültették a hajmosóba elkezdték volna mosni a haját de hisztizett.utána beültem én a hajmosóba beültettem az ölembe mialatt mosták a hajam.
Nekem semmit nem kellett a hajammal csinálni csak ő miatta mosattam meg.
Ha levágnád a lányom haját megköszönném.
Megmosod neki vágás elött? Kicsit macerás, lesz, de egy próbát megér.
Elöre is köszönöm szép napot neked:)
Móny

Verebesmoncsy@gmail.com

Moncsy,2022.05.03 12:46

Szia! Köszöni a kislányom hogy megcsináltad a haját.nagyon tetszik neki.beajánlottalak a barátnőinél:) ugye nem baj te szivvel lélekkel készited a frizurákat.lesz egy pár vendéged.beleértve én is:) a sampon amivel a haját mostad a mollis nevezetü fodrász sampon mennyibe kerül? Nagyon jó az illata és szép tőle a haja is.ezt a sampont fogom én is használni a hajamra:)))

Re: Verebesmoncsy@gmail.com

noihobbifodrasz,2022.05.03 15:56

Szia Moncsy;) örülök hogy jó lett a haja persze hogy nem baj jogy beajánlottál:) mostantól te a törzsvendégem vagy:).a mollis fodrász sampon svájci termék.1000 ft ért vettem egy litert az 5 l es sampon az pedig 2990ft.Itt a melóhelyemen van egy hosszú szőke hajú takaritónő.mutattam neki is azt mondta próbáljuk ki ugyis este hajat akart mosni.megmostam ezzel a samponnal a haját beszáritottam és tényleg szép lett.és nagyon jó illata is van.most próbáltam először.de ajánlom.magyon jó kis sampon.ő volt a sampon tesztelő XD

Verebesmoncsy@gmail.com

Moncsy,2022.04.30 08:58

Szia! Azt szeretném kérdezni tőledhogy ami a képen van babafej mennyiért vetted?
Ezeket a fejeket lehet olyan samponnal mosni amit pl én használok? Nem hullik ki a haja mikor fésülöd? Száritáskor nem ég meg? Kisfiamnak akarok egyet venni.szereti csinálni a hajakat.multkor elmentünk a fodrászomhoz aranyos a bácsi csak kicsit drága a tarifa.egy hajmosás száritás nála 5000 ft hosszú hajra:( mikor mosta a hajamat a kisfiam levideózottXD otthon mikor hajmosáshoz készülök a fiam jön velem ő a fejmosófium:) nem nagyon szeretem ha mossa a hajam mert durván masszirozza.ezért kéne ez a fej hogy mossa azt.és van egy 12 éves kislányom neki egy frissitő hajvágást szeretnék.neki is szép dús fenékig érő szőke a haja.egy keratinos hajkezelést lehet neki csinálni?irok az email cimedre.

Re: Verebesmoncsy@gmail.com

noihobbifodrasz,2022.04.30 09:07

Szia Moncsy! 10000 ft ért vettem.dús haja van de szintetikus.én rendes hajsamponnal mosom a haját balzsamot és hajpakolást is használok.száritani is lehet de óvatosan.elküldök egy linket hol vettem nekem ott kedvezményem van.ird le mikor jó neked és megcsinálom a haját.keratinos kezelést is tudok neki csinálni.festeni is lehet.nálam a tarifa dij mosás-vágással+ajándék fejmasszázs
1800 ft, hajregeneráló kezelés 1800 ft összesen 3600 ft ért csinálom meg a kislány haját.

Vargatimea@citromail.hu

Timi,2022.04.24 09:41

Szia:) Timi vagyok.tolószékes 22 éves lány.
Olvastam a weboldalt és nem is tudtam hogy az egyik barátnőm haját te csináltad.
Nagyon dicséri.a munkádat .és ő közvetitett hozzád.
A kérdésem az lenne hogy lennél a személyi fodrászom? Amit a hajamról tudni kell:
Hosszú hátközépig érő természetes szőke szinű, egyenes vastagszálú dús imádom.
Nekem egyedül nehéz mosni festeni vágni.
És fodrászhoz többet nem megyek el.
Amikor voltam fodrásznál legutóbb kicsufoltak a vendégek,a hajmosó bunkó volt velem:( fésülés helyett tépték a hajamat a viz hőmérséklete hideg volt, a fejem megmosása bruh pfff ennyi a véleményem.
Elküldtem emailban a képet a hajamról:)
Hetente 3 x kéne egy hajmosás ápolással szárítással.és havonta egy frissitő vágás.barátnőm mondta nincs meg a fodrász szakmád de értesz a női hajakhoz:))
Én nagyon szeretném ha a személyi fodrászom lennél:)) és mennyibbe kerülne ez nekem?
Ird le légyszives előre is köszönöm szia!


Feketeszilvia@gmail.hu

Sylvia,2022.04.06 06:22

Sziaa:) nagyon vártam ezt a napot megvettem a hajfestéket köszönöm a tanácsot milyen sampont balzsamot pakolást használjak.ja és köszönöm a fejmasszázst is nagyon relaxáló volt.ahogy megbeszéltük 10 re várlak:)
Mondtad hogy mikor megmostad a hajat van egy speckó fésüd ami kimondottan erre van.na erre kivi vagyok.extra hosszú ahajam.és mindenféle samponnal mostam eddig:( és ki tudja a fodrász mivel mosta meg?
Mindegy elmult végre valaki aki nem nő és szereti a nők haját:)

Feketeszilvia@gmail.hu

Sylvia,2022.04.03 06:33

Sziaaa:) én egy 19 éves lány vagyok hosszú fenékig érő nagyon dús barna hajam van.szeretnék olyan hajat amilyen a kínai nőké szép hosszu selymes fényes:) az enyém most kicsit száraz:( nem szeretem mosni én de ha valaki más mossa meg vagy késziti a hajam órákig el tudok ülni:p
Fodrászra nincs pénzem.ahol lakom itt a fodrász 6000 ft ért mossa száritja.
Mennyibe kerülne nálad egy hajmosás vágással és száritással+hajvasalás+egy teljes hajápoló kezelés? Ahogy olvastam az én hajqm hossza extra hosszú.
És tudnál valami ötletet adni mlyen hajam legyen? Küldök képet a hajamról neked az email cimedre.amikor hajat mosnak nekem csak ugy hogy elöre hajtom a fejem.
Nagyon régen a fodrász hajmosó amiben fekszek nyomta a nyakamat és szédültem.
Ezért nem szeretem a fekvő fejmosókat
Elöre is köszönöm nagyon várom a válaszodat:)


Cintybaba@citromail hu

Cintya,2022.02.24 01:18

Szio! Elolvastam az árlistádat sztem teljesen korrektek az árak.vasárnap jó nekem is.irtam az emailedre.pl a hajmosás nálad olcsó hosszú hajra.ahová be akartam jelentkezni a hosszú hajamat 4000 ft ért akarták megmosni pfff el vannak szállva.akkor vasárnap jóéjt neked:)

noihobbifodrasz@citromail.hu

noihobbifodrasz,2022.02.23 08:02

Szia Cintya! Vasárnap egész nap ráérek.küldtem az enail cimedre egy telefonszámot és egy árlistát.olvasd el és szólj ha neked is jó.neked is szwp napot kivánok:)

Cintybaba@citromail hu

Cintya,2022.02.23 07:59

Sziaa:) szeretném megkérdezni tőled hogy házhoz is jössz? Nekem hosszú egyenes szőkésbarna a hajam.és szeretnék egy teljes festést egy frissitő vágást és egy komplett hajápolást kérni tőled.legutóbb bejelentkeztem a fodrászhoz de csak 2 hét múlva fogadott volna az meg nekem nem jó.szeretem ha rendben van a fejem.úgy ahigy irtad a ngaj a nők ékesswge:))) wn is igy gondolom.mikor tudnál fogadni és mennyibe kerülne? Köszönöm a válaszodat szép napot neked!

Cintyfergen@gmail.com

Cintya,2022.02.07 10:23

Sziaaa! Nagyon tetszik a melircsik amit a hajamba festettél:)köszönöm szépen.azt akarom kérdezni milyen samponnal mostad meg a hajamat nagyon tetszik az illata :)
És a balzsam meg a hajpakolás neve? Mióta te ápoltad a hajamat azóta selymes puha és sima
Mikor kifésülöm nem akad benne a fésü hanem siklik a hajamon.azt szeretném kérdezni hogy van egy munkatársam kérdezte hogy ki melirozta a hajamat mondtam neki te.szeretné ha megcsinálnád a haját.a lány nagyon kényes a hajára ez az igazi miss picsa~) fekete festett kivasalt fenékig érő hajú egy lépcsőzetes vágást kérne tőled és egy teljes hajfestést is.azt kérdezte mennyibe kerülne ez neki? Viszont a sampont balzsamot hajpakolást azt csak az övével.csak a saját samponjával engedi a haját megmosni.ha bevállalod akkor ird le nekem a tarifát mennyi.oké?köszönöm.ha frissiteni kell a melircsikokat a hajamba irok neked:)

noihobbifodrasz@citromail.hu

noihobbifodrasz,2022.02.01 17:04

Szia :) szombaton ráérek ha gondolod megcsinálhatjuk a hajadat.A vágás is belefér persze teljes hajfestés melircsikokjal és egyhossz vágás rendben.esetleg mit szólsz hozzá ugyis szőkésbarna a hajad színe csak szőke melircsikokat tennék bele és levágnám hátközépig érőre? Gondold át és irj nekem szép napot neked

Cintyfergen@gmail.com

Cintya,2022.02.01 10:37

Sziaaa:) szeretném megkérdezni hogy mikor tudnál egy festést melirozást késziteni nekem? Hosszú fenékig érő a hajam dús szőkésbarna egyenes és ha beleférne egy vágás is maximum hátközépig érő legyen.
A válaszodat előre is köszönöm.szép napot neked:)

beuscica@citromail.hu

Vera,2021.12.22 19:31

Szia Vera vagyok Bea barátnője.nagyon jó lett a haja :) azt kérdezi a kislányom hogy le vágnád a haját lépcsőzetes formára? Itt s kisfiam is mellettem azt mondja igen a bácsi levágja a hajadat de először meg kell mosni és azt én akarom.Barbi azt mondja nem! Csak a bácsi moshatja meg a hajamatXD de aranyos bement a fürdőszobába bevitte a törülközőt meg a hajsamoonját kiabálja kifele anya leültem a mosdó elé kibontottam a hajamat és váeom a fodrászbácsit hogy hajat mosson nekem. Mikor jön? Mostam neki holnap reggel jössz és megmosod meg levágod a haját.azt üzeni alányom neked joéjt fodrászbácsi holnap gyere.

noihobbifodrasz@citromail.hu

noihobbifodrasz,2021.11.30 19:24

Szia Zsani! Igen emlékszem de beszéltünk holnap reggel 10 re ott vagyok nálad.nem muszáj mosni én mielőtt nekikezdek a hajadnak a vágás előtt meg fogom mosni és vizesen vágom.nálam az van hogy a világjárvány miatt légyszives hord a maszkod.és nálam kötelező egy hajmosás mielőtt nekikezdek bárki hajának.köszönöm a megértésed!

Zsanikoplar@gmail.com

Zsani ,2021.11.30 19:19

Szia! Telefonon beszéltünk egy hajvágást kértem és mondtad hogy holnap jo neked.hosszú fenékig érő a hajam és játközépig érőt szeretnék lépcsőzetes vágást.annyi még a kérdésem hogy mielőtt megyek mossak hajat vagy ne?

dorihaj@gail.com

Dórika,2021.11.04 10:59

Szia Dóri vagyok. Én gyakorló babafejekkel foglalkozom.az lenne a kérdésen hogy tudnál e nekem segiteni.most van nálam 40 babafej hosszú félhosszú eredeti hajú szintetikus hajú mennek eladásra.annyit kéne velük csinálni hogy mielőtt eladom meg kéne mosni a hajukat és megszárítani.nem ujak használtak de jo állapotban.sampont balzsamot hajpakolást viszek neked.be tudnád vállalni őket?irj az email cimemre vagy ide előre is köszönöm:)

Re: dorihaj@gail.com

noihobbifodrasz,2021.11.04 11:03

Szia Dóra! Örülök hogy irtál:) 40 db babafej? Huh nem kevés.persze hozd őket és megmosom a hajukat meg beszáritom.egyeztetünk egy helyszint és elugrok érte kocsival.azt is ird le melyik babafejnek milyen haja legyen ugy értem egyenes hullámos göndör :) sorszámozom őket 1-40 ig és ráirom a dobozára.ird le az email cimemre.

Jessicaevelyn@citromail.hu

Jessica,2021.10.31 14:16

Sziaaa! Jessica vagyok és a kislányom Evelin aki 12 éves.Evelyn szeretne a hajába rózsaszinű melircsikokat vagy a haja végét rózsaszinűre festetni.tegnap voltam fodrásznál befestettem a hajam de nem ugy sikerült ahogy szerettem volna és a néni elég lekezelő módon viselkedett a lányommal.
Elmondta neki mit szeretne erre beülteti a fejmosóba mondja, neki dőlike a kislányom elkezdett sirni erre azt mondja neki mi a faszért sirsz csak a hajadat akartam megmosni.nem kellett több kivettem a lányom a mosóból nekem vizes volt még a hajam pont száritásra került volna a sor na neeee .otthagytuk.azt szeretném kérdezni hogy holnapra tudom ünnepnap van de meg tudnád csinálni mind a kettőnk haját? Mind a kettőnk haja egyenes és hátközépig ér vastag szálú dús.köszönöm előre is a választ.